Golfkisa!

Posted onCategoriestapahtumat

Tervetuloa mukaan tukemaan nuorten hyvinvointia ja samalla tutustumaan golfiin. Lauantaina 4.7. klo 10:00 Kemin Golfkentällä järjestetään hyväntekeväisyyskisa, jonka tuotto menee lyhentämättömänä nuorisopsykiatrian toiminnan tukemiseen. Vuoden 2013 golfkisan (1400) tuotolla järjestettiin kokonaisen vuoden ajan toimintaa syrjäytyneille nuorille.

Kisa pelataan kaksihenkisin joukkuein, toinen pelaaja on aloittelija (ilman korttia tai vasta kortin suorittanut) ja toinen kokeneempi pelaaja. Mailat voi lainata pelikaverilta tai klubilta. Pelimuoto on “scramgle”.

Kisamaksu 20 € sisältää lounaaksi porokiusausta ja mansikkakakkua. Kisan järjestävät vuoden 1998 ja 2012 Kemin kuningattaret Anja ja Tarja ja kisaa sponsoroi Kemin Golf Cafe, Kemin Seudun Golf Oy ja Kemin Golf Klubi ry.

Ilmoittautumiset tarja.ikonen(at)pp.inet.fi Kisainfo klo 9:30